Koepelorganisatie voor EP adviseurs

EP Registratie werkt als koepelorganisatie voor gecertificeerde EP adviseurs. Via ons kunt u uw energielabels afmelden voor woningen en utiliteitsgebouwen. We hebben jarenlange ervaring met het opstellen van EPA’s en het begeleiden en opleiden van EP adviseurs.

Wij verzorgen EP-W en EP-U labels en maatwerkadviezen, woningplattegronden, inmeten woningen, EED audits, informatieplicht en zijn uw aanspreekpunt bij vragen. Daarnaast geven wij trainingen op het gebied van EP-W en EP-U.

Voor alle zowel de interne als externe audits wordt u volledig ontzorgd door EP Registratie. Wel verwachten wij uw medewerking bij controles volgens de richtlijnen van der BRL 9500.

Wij zijn gecertificeerd voor de BRL 9500 deel 1 t/m 4. Als adviseur is het mogelijk om onder je eigen bedrijfsnaam te werken en af te melden als partner en ben je bij ons aangesloten voor de EP-W, de EP-U, VVE-gebouwen en maatwerkadviezen uit te brengen onder ons certificaat.

Gecertificeerd voor:

BRL 9500-W – Energie-index bestaande woningen en woongebouwen

BRL 9500-U – Energielabel bestaande utiliteitsgebouwen

Gecertificeerd door:

EPG logo

Logo-NL-EPBD (2)

Aansluiten als EP adviseur

Bent u een gekwalificeerd adviseur dan kun u via EP Registratie energielabels afmelden. Adviseurs zijn bij ons aangesloten voor EP-woningbouw, -utiliteit en mogelijk ook voor nieuwbouw.

Vooralsnog kunnen we nieuwbouw wel zelfstandig uitvoeren of in samenwerking uitvoeren, echter nog niet afmelden.


Door onze jarenlange ervaring kunt u bij ons rekenen op een professionele begeleiding. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op een snelle afhandeling van uw energielabels (bedoeling is dat u zelf een afmeld account krijgt) en scherpe tarieven.

Label aanvragen voor woning of utiliteitsgebouw

Een energielabel laat zien hoe zuinig uw woning of kantoor e.d. is én hoe u het eventueel energiezuiniger kunt maken. Heeft u een energielabel nodig voor uw woning of gebouw? EP Registratie regelt dit voor u. 

EP Registratie


© EP Registratie. All rights reserved.